Cursos

[27-05-2010] Grup de treball “Identidad digital y huella digital” dins dels actes dels XIV Encuentros Estatales de Servicios de Información Juvenil (SIJ)

Lloc:  Centro EuroLatinoamericano de Juventud (CEULAJ). Mollina (Màlaga)

Data: del 24 al 27 de maig

Organitza: INJUVE (Instituto de la Juventud)

Descripció

Del 24 al 27 de maig, Bel Llodrà, cap de l'Àrea de Cibersocietat de la Fundació iBit, participa com a coordinadora en el grup de treball: “Identidad digital y huella digital” dins dels actes dels XIV Encuentros Estatales de Servicios de Información Juvenil (SIJ) que es celebren a Màlaga i que organitza INJUVE (Instituto de la Juventud), depenent del Ministerio de Igualdad.

La trobada, que ja es la catorzena, es realitza al Centro EuroLatinoamericano de Juventud (CEULAJ), a Mollina (Màlaga) i el tema principal és el paper de les xarxes socials. S'alternen conferències, taules rodones i grups de treball, amb activitats culturals i lúdiques. A més, com en les darreres edicions, els Encuentros Estatales de Servicios de Información Juvenil (SIJ) aposten per la presència activa d'experiències i projectes dels diferents centres d'informació de la xarxa.

Bel Llodrà va ser comissària de l'exposició "Identitat Digital, i tu qui ets a Internet" que es pot veure en la seva versió permanent en línia a la web: www.identitatdigital.net.

Les activitats sobre identitat digital en les que participa la Fundació iBit versen sobre com la identitat digital és una representació de nosaltres mateixos a Internet. I com es construeix un retrat a Internet generat per cada interacció que realitzem, utilitzant, per exemple, el correu electrònic, escrivint nicknames, escrivint un blog, comprant un domini web, publicant comentaris, fotos o vídeos, o geolocalizant fotografies... Cada interacció a Internet deixa un petit rastre de nosaltres. La suma d'aquests traços oferix una percepció sobre la identitat de la nostra imatge personal. 

 Noticies relacionades  
  • 24-05-2010 - La Fundació iBit participa en els XIV Encuentros Estatales de Servicios de Información Juvenil (SIJ) [+]
 
 Activitats relacionades  
  • 21-05-2010 [conferència] - Conferència Identitat digital a l'empresa [+]
  • 26-02-2009 [conferència] - Bel Llodrà i Margalida Castells parlen sobre Identitat Digital a E-Society 2009, a Barcelona. [+]
  • 31-01-2009 [conferència] - Exposició d'Identitat Digital "I tu, qui ets a Internet?" a Eivissa [+]
  • 05-12-2008 [conferència] - Exposició d'Identitat Digital; "I tu qui ets, a Internet?" a Menorca [+]
  • 25-10-2008 [conferència] - La gestió de la identitat digital: comunicació i cultura III Jornades Culturals Euroregionals [+]
  • 28-09-2008 [conferència] - “Identitat Digital, I tu qui ets a Internet?” al PodCamp al Masnou, Barcelona [+]
  • 23-09-2008 [curs] - Taller Identitat Digital a Cabueñes [+]
 
Tornar   Enviar a un amic Imprimir
Parc Bit. Ctra. Valldemossa, Km. 7,4 Edifici 17 - Planta 3ª Porta D-2 07121 Palma de Mallorca Illes Balears, Espanya Tel: +34 971177270/1