>Difusió de la innovació >Publicacions
Publicacions

[22-07-2010] Catálogo de soluciones informáticas para comercios de las Illes Balears (en castellà)

                  catálogo TIC                                                             
Directors de
l projecte: Fundació ibi comerç i Fundació iBit

Desenvolupament del treball: Blueline Advanced Services

Finançament: Plan Avanza, Ministeri d'Indústria Turisme i Comerç i Govern de les Illes Balears.

Col·laboren: gsBIT (Associació Balear d'Empreses de Software, Internet i Noves) Tecnologies i  Informàtics ( Associació d'empresaris d'informàtica de les Illes Balears)

En un món cada vegada més competitiu i que tendeix a estar permanentment connectat, els comerços han d'esforçar-se per atendre d'una manera àgil i flexible a les demandes canviants dels seus mercats.

L'ecosistema comerços - clients està experimentant una transformació sense precedents degut a l'ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions (TIC's), com a mitjà per a optimitzar els processos de negoci i generar noves oportunitats de desenvolupament. En aquest context, la utilització de les TIC's per part dels comerços constitueix un component clau del negoci i actualment ja no és només un factor diferenciador sinó una necessitat imperiosa per a competir eficientment.

És per això que emmarcades en el Plan Avanza, cofinançat pel Govern de les Illers Balears i el Ministeri d'Indústria Turisme i Comerç, s´han portat a terme dues accions complementaries enfocades als comerços de balears amb la participació de ibi comerç com a representant del sector.

Per una banda, s'ha realitzat un estudi de l'ús de les TIC en el comerç de les Illes Balears, i per altra banda s'ha realitzat un catàleg de solucions TIC adaptades a les necessitats dels comerços, per tal de donar-les a conèixer als seus beneficis i així, indicar quines empreses balears oferixen aquests serveis i productes.

Aquest llistat d'empreses s'ha elaborat amb la participació de les dues patronals del sector TIC de les Balears, gsBIT i Infomàtics.

Aquest catàleg esta dividit en diferents tipus de solucions: Hardware, programari, xarxes de comunicació, comerç electrònic, i serveis. Finalment una fitxa per cada empresa dóna tots les detalls per  posar-se en contacte amb les empreses proveïdores de solucions TIC.

Amb aquest catàleg, s'ha creat una eina per apropar més el món tecnològic de les TIC al sector comerç  esperant donar-li una informació pràctica, directa, enfocada a les  seves  necessitats, amb l'objectiu de donar a conèixer totes les solucions disponibles per facilitar al comerciant la gestió del seu negoci, augmentar la qualitat del seu servei i respondre a les noves exigències dels seus clients. Documents relacionats  
 
 Noticies relacionades  
  • 22-07-2010 - Es presenta la monografia número 1, "Auditoría informática sectorial 2009", sobre l'ús de les TIC als comerços [+]
  • 21-07-2010 - És presenta la Monografia "Auditoría informática Sectorial 2009" [+]
 
 Activitats relacionades  
  • 22-07-2010 [publicació] - Auditoría Informática sectorial 2009 (en castellà) [+]
 
 Projectes relacionats  
  • Auditories Informàtiques [+]
 
Tornar   Enviar a un amic Imprimir
Parc Bit. Ctra. Valldemossa, Km. 7,4 Edifici 17 - Planta 3ª Porta D-2 07121 Palma de Mallorca Illes Balears, Espanya Tel: +34 971177270/1