>Difusió de la innovació >Conferències
Conferències
10 d'abril, Porreres

[10-04-2011] V Diada d'Agricultura Ecològica "Som el que sembram"

Data: diumenge 10 d'abril

Lloc: Porreres (Mallorca)

Organitza: Associació de Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA).

Descripció

La Fundació iBit participa aquest diumenge en la V Diada d'Agricultura Ecològica "Som el que sembram", per tal de fer difusió de la nova pàgina web www.aforavila.com. Així, hi haurà muntat un estand informatiu en el qual es mostrarà a tots els interessats el funcionament del portal amb totes les seves seccions, fent especial atenció a la secció de "Compra de productes". Hi haurà un petit obsequi per aquelles persones que es facin usuàries o facin una compra a través del portal. 

A més, a les 13 hores tendrà lloc la taula rodona "L'experiència dels mercats ecològics", on es parlarà sobre les diferents iniciatives de mercats ecològics vigents a Mallorca: el mercat dels diumenges a Santa Maria, el mercat dels dissabtes a Palma i, com a innovador mercat virtual, l'aforavila.com. A la taula hi assistirà Biel Torrens d'Unió de Pagesos de Mallorca, Jesus Alonso de l'associació Lligams, Mateu Ginard d'APAEMA, Aina Socies de l'Associació de Varietats Locals i Antoni Forss del CBPAE. L'activitat serà oberta a tot el public interessat.

La Diada d'Agricultura Ecològica s'ha convertit en pocs anys en un referent en el sector a nivell de tota Mallorca on hi participen pagesos, elaboradors i consumidors d'aquest àmbit de l'agricultura. Enguany està prevista l'assistència de 70 estants, un 30% més que a l'edició anterior i es podrà disfrutar amb el tast de vins ecològics "showtasting", els pallassos BIO, música en viu i Al·lots de Llevant, entre altres. A més, es podrà degustar productes ecològics de tot tipus i dinar sabent que el que es menja és 100% ecològic. 

L'activitat es patrocinada pel Govern de les Illes Balears i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Porreres, el Consell Regulador de la Producció Agrària Ecològica (CBPAE) i l'Associació de Varietats Locals.

Clica la imatge per veure la programació:

 Noticies relacionades  
  • 12-04-2011 - L'estand d'aforavila.com, un èxit a la V Diada d'Agricultura Ecològica de Porreres. [+]
  • 25-03-2011 - Els menorquins ja poden fer les seves comandes de productes ecològics pel portal aforavila.com [+]
  • 23-03-2011 - Presentat el portal aforavila.com, el nou mercat ecològic en línia de les Illes Balears [+]
  • 16-04-2010 - La IV Diada d'agricultura ecològica de Porreres acollirà una conferència sobre el portal aForavila.com [+]
  • 19-03-2008 - La Fundació IBIT i la Conselleria d'Agricultura i Pesca presenten el nou portal Aforavila.com [+]
 
 Activitats relacionades  
  • 26-11-2010 [curs] - Curs "Vendre productes ecològics per Internet a través del portal www.aforavila.com"  [+]
 
 Projectes relacionats  
  • Noves funcionalitats d'urbanites vivint en el camp [+]
 
Tornar   Enviar a un amic Imprimir
Parc Bit. Ctra. Valldemossa, Km. 7,4 Edifici 17 - Planta 3ª Porta D-2 07121 Palma de Mallorca Illes Balears, Espanya Tel: +34 971177270/1