>Difusió de la innovació >Jornades i congressos

Jornades i congressos

17 de maig, a la xarxa

[17-05-2011] Reflexions 2.0 Dia d'Internet

Data: 17 de maig de 2011

Lloc: Twitter i Facebook

Organitza: Fundació iBit

Més informació: www.diadeinternet.org

Descripció


Dia d'InternetL'activitat Reflexions 2.0 Dia d'Internet consisteix en compartir a les xarxes socials de Twitter i Facebook les teves impressions, opinions sobre internet i com ha influït en les nostres vides. L'objectiu principal és motivar la participació dels usuaris i per a això s'utilitzaran recursos com preguntes obertes que incentivin la reflexió i generin debat.

En el cas de Twitter els internautes podran utilizarar el hashtag #diainternet i en el cas de Facebook podran participar mitjançant aportacions en el mur de l'esdeveniment "Dia d'Internet" a la pàgina de la Fundació iBit.

Per estendre al màxim de gent possible la iniciativa, es projectarà públicament el mur de Twitter en les pantalles de l'exterior del Parc Bit.

El Dia d'Internet es tracta d'una efemèride que pretén donar a conèixer les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per millorar el nivell de vida dels pobles i dels seus ciutadans. És un projecte en xarxa que sorgeix de la societat, per la societat i per a la sociedad. Està obert a la participació voluntària i gratuïta de tots, sense discriminació.

Noticies relacionades

  • 18-05-2011 - Gent gran, adolescents, pares i internàutes participen del Dia d'Internet 2011 [+]
Tornar