>Difusió de la innovació >Jornades i congressos
Jornades i congressos
13,14, i 15 de maig. Aeroport de Palma

[15-05-2010] El Joc dels Enigmes. Fira de la Ciència 2010

Dies: 13, 14, i 15 de maig.

Horari: de 10h a 20h.

Lloc: Recinte de Fires i Congressos / Aeroport de Palma.

Organitza: Direcció General de Recerca Desenvolupament i Innovació.

Description

La fundació iBit ha preparat en motiu de la fira una activitat d'alfabetització digital, l'objectiu de la qual és ensenyar als més joves a utilitzar les TIC per a aprendre i compartir coneixement. Aprofitant els mateixos continguts dels diferents estands de la Fira de la Ciència 2010, s'han publicat unes senzilles fitxes a la web Itineraris i Racons que inclouran preguntes sobre les activitats dels estands de les altres entitats participants.

Per altra banda, els joves expositors dels estands dels Centres educatius també podran promocionar la seva pròpia activitat, publicant una fitxa en aquesta web per a que els visitants contestin les preguntes relacionades amb els coneixements que allà s'hi podran adquirir.

Tant els visitants que contestin preguntes a través dels comentaris com els alumnes dels centres expositors que publiquin una fitxa rebran un obsequi per la seva participació. Aquesta senzilla activitat esta pensada per fomentar l'ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions), objectiu de la Fundació iBit, i per a donar visibilitat a les altres activitats a través d'un espai on compartir les experiències d'aquests dies de Fira.

A més d'aquesta activitat d'alfabetització digital pensada pels més joves, a l'estand de la fundació iBit també hi ha informació d'algunes de les Ibitàcoles que s'han publicat des de l'OBSI (Observatori Balear de la Societat de la Informació) i que són especialment interessants pel públic adult que assisteix a la fira; pares, tutors i educadors. Les Ibitàcoles que s'han publicat fins ara són:

Un any més, la fundació iBit, no s'oblida de la seva missió d'impulsar el progrés de les Illes Balears en els camps de la Societat del Coneixement i de la Innovació Tecnològica i assisteix a aquesta cita anual amb la intenció de ser considerats com un referent de la cultura de la Societat del Coneixement i de la Innovació Tecnològica a les Illes Balears, també entre els més menuts. 

La consulta no es correcta