>Difusió de la innovació >Conferències
Conferències
10 d'abril, Porreres

[10-04-2011] V Diada d'Agricultura Ecològica "Som el que sembram"

Data: diumenge 10 d'abril

Lloc: Porreres (Mallorca)

Organitza: Associació de Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA).

Description

La Fundació iBit participa aquest diumenge en la V Diada d'Agricultura Ecològica "Som el que sembram", per tal de fer difusió de la nova pàgina web www.aforavila.com. Així, hi haurà muntat un estand informatiu en el qual es mostrarà a tots els interessats el funcionament del portal amb totes les seves seccions, fent especial atenció a la secció de "Compra de productes". Hi haurà un petit obsequi per aquelles persones que es facin usuàries o facin una compra a través del portal. 

A més, a les 13 hores tendrà lloc la taula rodona "L'experiència dels mercats ecològics", on es parlarà sobre les diferents iniciatives de mercats ecològics vigents a Mallorca: el mercat dels diumenges a Santa Maria, el mercat dels dissabtes a Palma i, com a innovador mercat virtual, l'aforavila.com. A la taula hi assistirà Biel Torrens d'Unió de Pagesos de Mallorca, Jesus Alonso de l'associació Lligams, Mateu Ginard d'APAEMA, Aina Socies de l'Associació de Varietats Locals i Antoni Forss del CBPAE. L'activitat serà oberta a tot el public interessat.

La Diada d'Agricultura Ecològica s'ha convertit en pocs anys en un referent en el sector a nivell de tota Mallorca on hi participen pagesos, elaboradors i consumidors d'aquest àmbit de l'agricultura. Enguany està prevista l'assistència de 70 estants, un 30% més que a l'edició anterior i es podrà disfrutar amb el tast de vins ecològics "showtasting", els pallassos BIO, música en viu i Al·lots de Llevant, entre altres. A més, es podrà degustar productes ecològics de tot tipus i dinar sabent que el que es menja és 100% ecològic. 

L'activitat es patrocinada pel Govern de les Illes Balears i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Porreres, el Consell Regulador de la Producció Agrària Ecològica (CBPAE) i l'Associació de Varietats Locals.

Clica la imatge per veure la programació:

La consulta no es correcta