>Hemeroteca
Hemeroteca

[09-01-2007] Es lliuren a Eivissa els premis del II concurs on-line "Comparteix els racons de les Illes"

El conseller de Comerç, Indústria i Noves Tecnologies, Consell Insular d'Eivissa i Formentera, Diego Guasch i el director de la Fundació IBIT, Pere Joan Planas, han lliurat avui els premis i diplomes corresponents als guanyadors que han participat dins l'àmbit geogràfic d'Eivissa en la II edició del concurs interactiu �Comparteix els Racons de les Illes�.

Cal destacar que en aquesta segona edició del concurs interactiu, que s'ha desenvolupat del 25 d'octubre al 30 de novembre, un total de 105 usuaris han enregistrat devers 180 propostes. Per Illes, aquestes xifres donen el següent balanç: A Mallorca 58 persones han introduït 107 itineraris; a Menorca s'han enregistrat 40 concursants amb 63 itineraris; a Eivissa, 4 participants amb 4 propostes i des de fora de les Illes han arribat tres propostes d'altres tres usuaris. El jurat va elegir els premiats entre les propostes que van resultar millor valorades entre els usuaris.

Cal ressaltar que tot i que només hi hagi 4 participants d'Eivissa, hi ha hagut un total de 8 propostes amb imatges d'Eivissa introduïdes per participants tant d'Eivissa com d'altres indrets. De fet, el gran premi guanyador és una proposta d'Eivissa introduïda per un participant de Mallorca: Francisco Villegas per �Espiant Es Vedrà�.

Relació de guanyadors i premis a Eivissa

PRIMER PREMI

  • Jordi Salewski Pascual per �Puig des Molins
  • Obté com a guardó un teléfon mòbil.

SEGON PREMI

TERCER PREMI
  • Ha quedat desert

L'aplicació http://itineraris.balearsfaciencia.org continua funcionant per tal que els residents i visitants puguin continuar suggerint llocs per visitar a les Illes. A hores d'ara, el portal compte ja amb 515 propostes d'itinerari enregistrades.

La iniciativa promoguda des de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació per segon any consecutiu, i que s'emmarca dins de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia, continua activa a la xarxa encara que el concurs hagi finalitzat. L'objectiu és continuar amb el foment de l'ús de les noves tecnologies de la Informació i les Comunicacions, així com crear un punt de trobada que permeti a la gent intercanviar informació i compartir la seva experiència a través d'internet.

Cal recordar que el concurs on-line pretén que sigui la gent que coneix a fons els racons de les Illes Balears qui els doni a conèixer, els recomani i també els relacioni amb altres llocs o suggeriments, temes i sensacions. Així mateix, possibilita que els usuaris que cerquin informació sobre les Illes Balears a través de la xarxa tinguin una altra forma de trobar-la: mitjançant temes relacionats amb la ciència i la cultura i sensacions que ha experimentat la gent que ja ha visitat els llocs proposats.

Aquesta activitat està dirigida a tots els residents i visitants de les Illes que vulguin compartir amb l'usuari algun lloc, itinerari o racó localitzat a l'arxipèlag. Pel que fa al concurs, els usuaris han pogut valorar i puntuar les propostes que s'han introduït dins del termini establert a les bases del concurs per optar als premis, que, finalment, han estat designats per un jurat format per especialistes en Internet, fotografia i turisme.

 Noticies relacionades  
  • 29-04-2009 - Es lliuren els premis del concurs Itineraris i Racons, en un acte retransmès per videoconferència [+]
  • 27-12-2006 - Guanyadors de la II edició del concurs ┬"Comparteix els racons de les Illes Balears┬" [+]
 
 Activitats relacionades  
  • 30-11-2006 [concurs] - II Edició del concurs ┬"Comparteix els racons de les Illes┬"  [+]
 
 Bitàcores relacionats  
  • 21-11-2007 - Més sensacions a la tercera edició del concurs "Comparteix els racons de les Illes” [+]
 
 Imatges relacionades  
 Es lliuren a Eivissa els premis del II concurs on-line   ┬
 
Tornar   Enviar a un amic Imprimir
Parc Bit. Ctra. Valldemossa, Km. 7,4 Edifici 17 - Planta 3¬ Porta D-2 07121 Palma de Mallorca Illes Balears, Espanya Tel: +34 971177270/1