>Hemeroteca
Hemeroteca

[18-01-2007] Es lliuren els premis del II concurs on-line "Comparteix els racons de les Illes" a Menorca

Un total de 40 participants de Menorca han enregistrat 63 propostes dÂ'itinerari al portal http://itineraris.balearsfaciencia.org

El director de la Fundació IBIT, Pere Joan Planas, juntament amb el batlle de Ciutadella, Llorenç Brondo, han lliurat avui els premis i diplomes corresponents als guanyadors que han participat dins lÂ'àmbit geogràfic de Menorca en la II edició del concurs interactiu Â"Comparteix els Racons de les IllesÂ".

Cal destacar que en aquesta segona edició del concurs interactiu, que sÂ'ha desenvolupat del 25 dÂ'octubre al 30 de novembre, un total de 105 usuaris han enregistrat devers 180 propostes. Per Illes, aquestes xifres donen el següent balanç: a Mallorca 58 persones han introduït 107 itineraris; a Menorca sÂ'han enregistrat 40 concursants amb 63 itineraris; a Eivissa, 4 participants amb 4 propostes i des de fora de les Illes han arribat tres propostes dÂ'altres tres usuaris. El jurat va elegir els premiats entre les propostes que van resultar millor valorades entre els usuaris.

Relació de guanyadors i premis a Menorca

PRIMER PREMI
Caterina Taltavull Barber per Â"Carrers de nitÂ". LÂ'autora de la imatge guardonada és premiada amb un mòbil amb càmera digital.

SEGON PREMI
Fran Calderón García per Â"LITHICAÂ". LÂ'autor rep com a premi per a la seva proposta una agenda personal electrònica (PDA).

TERCER PREMI
Joan Camps Ortueta per Â"Macarella, bellesa i tranquil·litatÂ". LÂ'autor rep com a premi un MP3.

LÂ'aplicació http://itineraris.balearsfaciencia.org continua funcionant per tal que els residents i visitants puguin continuar suggerint llocs per visitar a les Illes. A hores dÂ'ara, el portal compte ja amb 515 propostes dÂ'itinerari enregistrades.

La iniciativa promoguda des de la Conselleria dÂ'Economia, Hisenda i Innovació per segon any consecutiu, i que sÂ'emmarca dins de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia, continua activa a la xarxa encara que el concurs hagi finalitzat. LÂ'objectiu és continuar amb el foment de lÂ'ús de les noves tecnologies de la Informació i les Comunicacions, així com crear un punt de trobada que permeti a la gent intercanviar informació i compartir la seva experiència a través dÂ'internet.

Cal recordar que el concurs on-line pretén que sigui la gent que coneix a fons els racons de les Illes Balears qui els doni a conèixer, els recomani i també els relacioni amb altres llocs o suggeriments, temes i sensacions. Així mateix, possibilita que els usuaris que cerquin informació sobre les Illes Balears a través de la xarxa tinguin una altra forma de trobar-la: a través de temes relacionats amb la ciència i la cultura i de sensacions que ha experimentat la gent que ja ha visitat els llocs proposats.

Aquesta activitat està dirigida a tots els residents i visitants de les Illes que vulguin compartir amb lÂ'usuari algun lloc, itinerari o racó localitzat a lÂ'arxipèlag. Pel que fa al concurs, els usuaris han pogut valorar i puntuar les propostes que sÂ'han introduït dins del termini establert a les bases del concurs per optar als premis, que, finalment, han estat designats per un jurat format per especialistes en Internet, fotografia i turisme.

 Noticies relacionades  
  • 29-04-2009 - Es lliuren els premis del concurs Itineraris i Racons, en un acte retransmès per videoconferència [+]
  • 27-12-2006 - Guanyadors de la II edició del concurs Â"Comparteix els racons de les Illes BalearsÂ" [+]
 
 Activitats relacionades  
  • 30-11-2006 [concurs] - II Edició del concurs Â"Comparteix els racons de les IllesÂ"  [+]
 
 Bitàcores relacionats  
  • 21-11-2007 - Més sensacions a la tercera edició del concurs "Comparteix els racons de les Illes” [+]
 
 Imatges relacionades  
 Es lliuren els premis del II concurs on-line  Â  Es lliuren els premis del II concurs on-line  Â
 
Tornar   Enviar a un amic Imprimir
Parc Bit. Ctra. Valldemossa, Km. 7,4 Edifici 17 - Planta 3Ș Porta D-2 07121 Palma de Mallorca Illes Balears, Espanya Tel: +34 971177270/1