>Hemeroteca
Hemeroteca

[20-04-2012] Es convoquen empreses que ofereixen tecnologia per a la Jornada de Professionals PràcTICs. IMPORTANT: AMPLIAT EL TERMINI AL 3 DE MAIG

En motiu del Dia d'Internet, el proper 17 de maig, la Fundació iBit organitza la Jornada de professionals pràcTICs, al ParcBit, un punt de trobada d'empreses tecnològiques amb empreses no tecnològiques que necessiten incorporar les TIC i fer-ne un ús més profitós.

Banner Jornada de professionals pràcTICsLa jornada està compresa per una mostra de productes i serveis tecnològics, una taula rodona amb casos d'èxit seleccionats a partir del concurs "Cercam professionals pràcTICsÂÂÂ┬" i un seguit d'activitats didàctiques gratuïtes a càrrec de les empreses expositores. La mostra estarà estructura en diverses àrees temàtiques per tal de facilitar l'assessorament dels visitants. Així, s'oferirà suport i orientació en la implantació de les següents eines: hardware, Internet, mòbils i aplicacions mòbils, programes de gestió, factura electrònica i formació TIC.

A partir d'avui i fins al 30 d'abril (IMPORTANT: AMPLIAT EL TERMINI FINS AL 3 DE MAIG) s'obre el termini per a què les empreses expositores interessades puguin inscriure's mitjançant aquest formulari en línia. En les bases de la convocatòria els interessats podran ampliar més informació sobre els requisits que han de complir, els criteris de valoració a l'hora de fer la selecció i altres aspectes relacionats amb els terminis i horaris, el material de què disposen, etc.

El públic visitant a qui es dirigeix la jornada són empreses i emprenedors de sectors tradicionals que volen incorporar les TIC en la seva activitat i millorar el seu ús d'una manera més intensiva per tal de ser més competitius i poder reduir costos.  Els interessats en assistir a la jornada com a públic visitant també hauran d'inscriure's a partir de dia 4 i fins dia 15 de maig mitjançant un formulari en línia. Hauran d'indicar quines àrees temàtiques els interessa conèixer i amb quin tipus d'empreses TIC voldrien tenir una cita per ser assessorades.

Concurs Cercam professionals pràcTICs:
El concurs "Cercam professionals pràcTICsÂÂ┬", que es va posar en marxa per seleccionar dues empreses tradicionals que han incorporat les TIC en el seu negoci, ja compta amb una vintena de participants. El termini per poder participar acaba el proper 26 d'abril. Els seleccionats participaran a la taula rodona de la jornada per explicar la seva experiència i podran donar-se a conèixer com a empreses que han implantat les TIC de forma òptima davant empreses que encara no ho han fet i ho vegin com un exemple.

El projecte Dr. TIC com a marc general de la jornada:
La Jornada de professionals pràcTICs s'emmarca dintre del projecte d'assessorament tecnològic Dr.TIC, impulsat per la Fundació iBit i el Govern de les Illes Balears, i s'aprofita l'ocasió especial del Dia d'Internet per fomentar l'objectiu principal de la Fundació iBit en difondre la innovació i conduir els ciutadans i el sector empresarial balear cap a la societat de la informació i el coneixement.

La Jornada de professionals pràcTICs juntament amb el projecte Dr. TIC està finançat per Vicepresidència Econòmica, de Promoció Empresarial i d'Ocupació del Govern de les Illes Balears i compta amb l'Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva de l'Ajuntament de Palma, la Cambra de Comerç de Mallorca i la Unió d'Associacions d'Empreses de Serveis de Mallorca TRIA Serveis com a col·laboradors.
 

 Documents relacionats  
 
 Noticies relacionades  
  • 04-05-2012 - Celebram la Jornada de professionals pràcTICs [+]
  • 16-04-2012 - La Fundació iBit convoca el concurs Cercam professionals pràcTICs [+]
 
 Activitats relacionades  
  • 26-06-2012 [curs] - Tallers "Vens a Internet? El teu negoci sense límits" [+]
  • 17-05-2012 [jornada] - Jornada professionals pràcTICs [+]
 
 Imatges relacionades  
 Cartell Jornada de Professionals pràcTICs
 
 Projectes relacionats  
  • Dr. TIC. Tractament tecnològic per al teu negoci [+]
 
Tornar   Enviar a un amic Imprimir
Parc Bit. Ctra. Valldemossa, Km. 7,4 Edifici 17 - Planta 3¬ Porta D-2 07121 Palma de Mallorca Illes Balears, Espanya Tel: +34 971177270/1