>Hemeroteca

Hemeroteca

[23-02-2012] Presentam Dr. TIC als empresaris i emprenedors de les Illes Balears

Imatge Dr. TIC

La Direcció General d'Innovació i Desenvolupament Tecnològic del Govern de les Illes Balears i la Fundació iBit organitzen el proper 5 de març a les 19.30 hores a la Sala de Premsa del ParcBit la presentació de la iniciativa Dr.TIC. Tractament tecnològic per al teu negoci, esdeveniment al qual es convida a assistir a empresaris i emprenedors que vulguin millorar la seva competitivitat a través de la incorporació de recursos, eines i aplicacions TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

Aquesta nova iniciativa de la Fundació iBit està disponible per a qualsevol empresa que necessiti algun tipus de tractament per millorar el seu estat tecnològic o simplement vulgui conèixer el seu grau de maduresa en l'ús de les TIC. Per això, Dr. TIC aporta una sèrie de recomanacions personalitzades, recursos formatius i oferta de cursos i tallers que encaminaran les empreses cap a l'adopció de formes de treballar més òptimes, noves possibilitats de comercialització dels seus productes i serveis, o cap a posicions més favorables en el mercat i enfront de la competència.

La presentació anirà a càrrec del Director General d'Innovació i Desenvolupament Tecnològic, Antoni Mateos Sastre, i del vicepresident executiu de la Fundació iBit, Miquel Bernat Bosch. A més, es farà una presentació tècnica acompanyada de la projecció del vídeo promocional del projecte.

Les persones interessades en assistir a la presentació han de confirmar a l'adreça drtic@ibit.org o al telèfon 971 177 270. Per a més informació consultau la pàgina web http://drtic.ibit.org/ca/

Noticies relacionades

  • 13-01-2012 - Es posa en funcionament el Dr. TIC per a la implantació de les TIC a les empreses. [+]

Activitats relacionades

  • 26-06-2012 - Tallers "Vens a Internet? El teu negoci sense límits" [+]

Projectes relacionats

  • Dr. TIC. Tractament tecnològic per al teu negoci [+]
Tornar